Hľadáme
mäsiara (m/ž) na porážku a spracovanie prémiovej hydiny
Geflügel Gourmet je švajčiarsky výrobca prémiovej hydiny. Sme malý podnik s 15 zamestnancami v blízkosti Bodamského jazera.
Hľadáme mäsiara (m/ž) do nášho hydinárskeho závodu v Staad, kantón St. Gallen vo Švajčiarsku, na porážku a spracovanie prémiovej hydiny, ako sú poulardy kŕmené kukuricou, perličky, kačice a husi.
Je tu možnosť zamestnať aj partnerskú dvojicu. V prípade potreby je možné zabezpečiť ubytovanie v blízkosti.
Úlohy
- Porciovanie hydiny
- Vykostenie pŕs (pomocou strojov Cone Line / systémov na vykostenie)
- Vykostenie stehien
- Okrajovanie a odrezávanie
Požiadavky
- Skúsenosti a rýchla manipulácia s nožom
- Skúsenosti v potravinárskej prevádzke
- Spoľahlivosť
Ponúkame
- Prácu v malom tíme
- Pondelok až piatok
- Dobrá možnosť zárobku
- Plat: 22,00 CHF - 25,00 CHF na hodinu / brutto
Miesto výkonu práce: 9422 Staad SG
Predpokladaný pracovný čas: minimálne 43 hodín týždenne, v prípade záujmu je možné aj viac
Pracovné dni: Pondelok až piatok
Osobitná odmena: bonusová odmena
Pracovné skúsenosti: Manipulácia s nožmi, vykosťovanie mäsa: 2 roky (nevyhnutné)
Jazyk: nemčina (žiaduce)
Kontakt:
Geflügel Gourmet AG
St. Gallerstrasse 9
9402 Mörschwil
E-Mail: robin@gefluegel-gourmet.ch